NL ENG DE
HOME
ADVOCATEN
    Rob Cornelissen
    Mikis Snijders
    Suze Oudenhoven
MKB ABONNEMENT
    Gratis telefonisch advies
    Screening van al uw contracten
    Gereduceerd uurtarief
    Audit
    Incasso
RECHTSGEBIEDEN
    Arbeidsrecht
    Verbintenissenrecht
    Vastgoed
    Huurrecht
    Incasso
    Personen- en familierecht
    Strafrecht
    Belastingrecht
    Bestuursrecht
    Ondernemingsrecht
CONTACT
    Routebeschrijving
    Links
MVO
WERKEN BIJ
    Vacatures
MKB Abonnement aanvragen

MKB ABONNEMENT


Heeft u twijfels over uw juridische positie als ondernemer? Bent u bang voor hoge kosten als u een advocaat in moet huren?


Het MKB Abonnement van ons kantoor neemt die onzekerheid weg. Een prima alternatief voor een rechtsbijstandverzekering. Betaalbaar en toegespitst op het midden- en kleinbedrijf. Voor ondernemen met extra zekerheid.
U profiteert van de korte lijnen, de persoonlijke contacten en de gedegen kennis van zaken die vanzelfsprekend zijn binnen ons kantoor. Omdat we helemaal thuis zijn in de ondernemingen van onze abonnees kunnen we razendsnel inspringen op (ongewenste) ontwikkelingen. Dat voorkomt vaak kostbare procedures.
 

Gereduceerd uurtarief

Indien u bij Cornelissen & Snijders een MKB abonnement heeft afgesloten verrichten wij tegen een gereduceerd uurtarief werkzaamheden voor u welke niet onder het abonnement vallen. Dat geldt bijvoorbeeld voor het opstellen van contracten maar ook voor procedurele werkzaamheden.

Het gereduceerde uurtarief binnen het abonnement bedraagt € 150,= ex BTW en ex 5% kantoorkosten. Griffierechten en overige (expertise)kosten worden doorberekend. Aangezien wij bij de meeste juridische kwesties al in de beginfase over uw schouder meekijken komt u al goed beslagen ten ijs en voorkomt u hoge kosten in een procedure.

Precies wat de ondernemer nodig heeft in zijn dagelijkse praktijk. Snel en praktisch advies tegen een betaalbare prijs!


Kosten

0-10 werknemers. € 500,= per jaar
11-25 werknemers. € 1.000,= per jaar
25-100 werknemers. € 1.250,= per jaar
© 2014 C&S Advocaten